Home » ESPAI ZERO » 01/12/19 Control de Zona

01/12/19 Control de Zona

191.- Aquest cap de setmana passat he finalitzat la temporada des d'una altra vessant del Trial, la de controlar la puntuació dels pilots, que aquest any ho he fet en quatre ocasions.

És molt recomanable, sobretot si ets pilot de Trial, fer de CONTROL alguna vegada.

Per varis motius, a mi m’agrada molt!

M’agrada perquè dones un cop de mà als motoclubs (en aquests cas al Cent Peus), perquè passes una matinal gaudint (o patint) del Trial, de les motos i dels pilots i perquè a les últimes curses la meva “parella de ball” ha estat el Piru que l’estimo com a un germà, però sobretot, perquè sovint no es dóna als CONTROLS la importància que mereixen i hem de tenir en compte que les seves actuacions altruistes fan possible que les proves de Trial avui existeixin.

Us asseguro que és molt complicat organitzar Trials, trobar la data adequada, marcar les zones, gestionar els controls, inscripcions, ambulància, classificacions, trofeus, etc. mil detalls que per qui no ho ha de fer li semblarà senzill, però que no ho és gens.

M’agrada perquè amb el Piru ens entenem molt bé, sabem interpretar en segons si aquest o aquell pilot ens vol “enganyar”, si ha posat o no un peu o si ha fet fiasco. També sabem on hem de fer la “vista grossa” amb “nanos” que amb prou feina arriben a terra i sobretot sabem veure quan un pilot té més “cara que esquena” i no entén que ell s’ho està passant bé gràcies a que el motoclub ha organitzat aquell Trial amb aquells CONTROLS.

Només em queda felicitar i donar les gràcies a tots els motoclubs que organitzen Trials, però sobretot vull donar molts ànims als caps visibles del motoclub Cent Peus, amb els que m’uneix una bona i gran amistat: Jaume, Toni, Àngel, Joan, José Luís i Carles (autor de la foto) com diria el “foraster” SOU MOLT BONA GENT!

Fins a la propera.

01/12/19 Control de Zona - Bonaigua - Trial