Home » ESPAI ZERO » 02/06/19 Motocat

02/06/19 Motocat

168.- Ara sí que puc dir que tanco definitivament el meu pas per MOTOCAT, però no puc fer-ho sense explicar-ho.

Cinc bons amics, a l’agost de 2006, funden un motoclub als cims de les muntanyes d’Andorra, més concretament a Arinsal, per a organitzar proves, esdeveniments i trials. Comencem a ser operatius a partir de gener de 2007.

A finals del 2010, diferents desavinences entre els membres de la junta precipiten la dimissió d’algun d’ells, agafant jo les rendes de la presidència.

Varen ser 7 anys de moltes satisfaccions, però també de molts mals de cap, posant fi a la presidència en finalitzar el 2017, però ves per on, la nova junta directiva em va distingir com a “motocater de l’any 2018” i ara he hagut de fer el traspàs al nou motocater 2019.

En cedir el trofeu m’he alliberat de tots aquells anys, alguns més bons que d’altres, però res comparable a la situació que gaudeixo actualment i que no és una altra que fer trial amb la meva família i amics.

Darrera deixo una pila de records, d’amics i companys que no oblidaré mai.

Desitjo de tot cor que la junta directiva actual trobi la millor “interzona” per seguir endavant i sens dubte vull felicitar al motocater de l’any, que ho mereix amb escreix.

Molts zeros!

02/06/19 Motocat - Bonaigua - Trial