Home » ESPAI ZERO » 02/11/19 Calafat

02/11/19 Calafat

185.- Aquest cap de setmana he canviat d'especialitat. Em feia especial il·lusió poder veure les 4 Hores de Resistència de Calafat, ja que en les edicions anteriors sempre m'havia coincidit amb algun Trial, no podent assistir-hi.  

Gràcies a l'eficaç tasca d’en Javier Gil i de l’Isidre Monferrer que, després de signar el plec de descàrrecs, em van facilitar un parell de passes de premsa i vaig poder veure aquesta cursa des d'una perspectiva diferent, us ho explico en les següents línies.  

El Circuit de Calafat el vaig veure néixer fa 45 anys. L’he fet del dret i del revés en moto, cotxe, bici, a peu i conec cada racó com si fos casa meva. Podeu veure la crònica que vaig escriure sobre Calafat en el següent enllaç

Recordant aquelles curses que tant vaig gaudir: Copa Renault 8, Copa R5, Fórmula 1430 i sobretot el “Superprestigio Solo Moto”, el dissabte 2 de novembre de 2019 a partir de les 7:45 i amb un dia esplèndid, vaig gaudir d’aquesta cursa 4 Hores de Resistència de Calafat, com em faltava fer-ho, darrera del mur de la via de servei.  

Us ben asseguro que va valdre molt la pena fer fotos en llocs tan recordats per mi com són: les esses, l’angle de final de recta o el mateix Pit-Lane. Veure passar les motos tan a prop (protegit amb tota la prudència del món) és realment espectacular.  

Les motos van rodar 4 hores, però jo vaig estar el doble “patejant” l’asfalt del meu estimat traçat. Vaig arribar a casa fos! però satisfet d’haver gaudit d’un dia que trigaré a oblidar.  

Per cert... enhorabona a tota l’organització. Jo em pensava que organitzar un Trial era complicat (que ho és i molt), però organitzar aquesta cursa són PARAULES MAJORS!

 Galeria de Fotos 

 

02/11/19 Calafat - Bonaigua - Trial