Home » ESPAI ZERO » 16/10/19 Trial de Ger

16/10/19 Trial de Ger

181.- No sé molt bé com es van incorporar els 2 Dies Trial de Clàssiques de Ger a les nostres agendes, però en poc més de dos mesos ens han ofert un Trial espectacular, un Trial en el que prop de 90 participants ens ho hem passat d’allò més bé.

Gràcies al MotoClub Cerdanya es va marcar un Trial en uns paratges excepcionals i amb diversos extres afegits, com ara les classificacions per equips, coeficients per l'antiguitat de la moto, etc.

Però abans de continuar parlant de com va ser aquest Trial, m’agradaria comentar un detall. Crec, i així ho vaig comentar als organitzadors, que aquest Trial no ha de competir amb cap altre dels que se celebren al llarg de l’any a casa nostra, ni tan sols amb els que es fan a la mateixa comarca, és un Trial més i entre tots hauríem de trobar la manera perquè les dates no es trepitgessin entre elles.

Un cop dit això, resumiré el Trial amb quatre detalls: 

- Pack de benvinguda acord al preu pagat per la inscripció.

- Recorregut del Trial excel·lentment marcat.

- Nivells de les zones molt encertats.

- Lliurament de premis, pòdium i trofeus més que correctes.

Sí que voldria fer un incís sobre el nivell de les zones, que potser és un dels temes que més preocupa als pilots.

Un bon amic meu, que té forces motos clàssiques i que des de ja fa uns quant anys no corre cap Trial, em va comentar: “Si el nivell groc hagués estat així a tots els Trials, jo encara estaria corrent curses”.

Jo vaig fer grocs, però vaig mirar totes les zones del nivell verd (provant algunes i fins i tot alguna blava) i les vaig superar molt bé i, ja per acabar, vaig parlar amb pilots que normalment fan zones verdes i aquesta vegada participaven en blaus i també em van comentar que es podien fer molt bé. I és que hi ha vegades que ens compliquem massa la vida marcant zones “estratosfèriques” per “quatre” pilots, quan no cal.

En fi, poques coses a millorar, potser canviar la data, ja que octubre està molt carregat de curses i potser també millorar el format de les classificacions, però segur que li troben solució.

No vull acabar sense donar les gràcies al MotoClub Cerdanya amb Xavi Castey al capdavant, amb l’ajuda del Joan Rovira, Salvador Rovira, Jordi Rovira i Kiku Carbonell.

Per cert... per l’any que bé, guardeu-nos tres places, ens faran falta, ja que segur que serà un altre trial on les inscripcions estaran tancades en pocs dies i si no, ja ho veureu! 

 

16/10/19 Trial de Ger - Bonaigua - Trial