Home » ESPAI ZERO » 16/11/19 Aimar

16/11/19 Aimar

187.- Anem omplint el curs de la vida amb moments inoblidables. 

Ja sé que també li dona importància a altres jocs; que li agrada molt fer xuts a la pilota sense cap control, que cada vegada li tinc que pujar més la cistella de basquet (eh, eh, eh...), que li encanta fer de Ferran Adrià amb la plastilina i que es torna boig jugant a fet i amagar, però renoi, quan agafa la bicicleta i sobretot quan anem als trials és un altre, ho porta a la sang. 

La imatge captada pel bon amic Joan Valls, a part de ser espectacular, reflexa això que us vull comentar. 

Amb el seu aita va fer tota la zona 18 del nivell verd dels 2DTCosta Brava amb la bicicleta i en acabar, la gent que l’estava mirant i encoratjant li van agrair amb un sonor aplaudiment. Crec que més d’un és va emocionar, jo sóc un d’ells. 

Li encanta veure com els pilots van afrontant les zones. És cert que li agraden més les “Butato” (com diu ell) que la resta de marques i aquí  gran part de culpa és meva, jajaja... però és que m’encanta quan veig que posa el dit polze alçat com el de Bultaco. 

Ara, passat un cap de setmana excepcional, toca tornar al quefer quotidià. Ara toca fer castanyes, panellets i començar a preparar el Nadal, que sens dubte també portarà moments inoblidables.

16/11/19 Aimar - Bonaigua - Trial