Home » ESPAI ZERO » 20/10/24 Aimar

20/10/24 Aimar

462.- La infància intermitja implica molts canvis a la vida d'un nen i a aquesta edat (7 anys), comença a ser més important pels nens ser una mica més independents de la família, però l’Aimar, el meu nét, tot i ser un nen molt inquiet i de vegades, potser masses, portar de corcoll als seus pares i professors, és un bon nano i amb un cor enorme.

Hem d'entendre que el fet que els nens no parin quiets és normal. Són a l'edat de descobrir i experimentar, però és cert que la nostra tasca és ensenyar-los a comportar-se, a tenir bones maneres, per a adquirir una bona conducta. Nosaltres estem ensenyant-los i ells estan aprenent.

Com molts ja sabeu, aquest cap de setmana passat vaig haver d’anul.lar la meva participació al Trial de Santigosa Clàssic i l’Aimar, tot i tenir diumenge la seva tercera prova de BikeTrial en la que participava, em va dir... avi, dissabte podrem anar amb moto? I així va ser.

No va parar! Fent camins cada cop més complicats, pujant i baixant pedres cada cop més grans.

Avi! Puja’m la potència. Avi! Posa’t aquí! Avi! Agafa’m si no pujo.

I l’avi d’aquí cap allà, això sí! Patint com el que més, però gaudint d’una matinal trialera amb el meu nét, com feia dies que no ho feia, ja que l'anterior vegada (primera sortida a Sant Fost amb la TRS 20") va punxar a la mitja hora de posar-nos-hi.

3 hores intenses de moto el van deixar fos, però es va recuperar en el trajecte cap a casa, dormit com una soca a la cadireta del cotxe.

I va arribar el diumenge. Tercera cursa de l’Open Biketrial celebrat a Corbera i tercera cursa consecutiva que va guanyar, però no és això el més important.

El vaig veure molt bé, no sols amb la bicicleta, sinó amb els seus companys (ara amics) de competició, perquè a més, amb alguns d’ells comparteix l’activitat extraescolar de Biketrial a Sabadell, on ens desplacem cada dijous per fer classe.

Dissabte vaig ser feliç perquè vaig gaudir d’ell i diumenge vaig ser feliç per veure’l gaudir amb els seus amics. Sens dubte un cap de setmana fantàstic que m’ha fet oblidar (una miqueta), el disgust per no haver pogut assistir al Trial de Santigosa Clàssic.

20/10/24 Aimar - Bonaigua - Trial