Home » ESPAI ZERO » 23/05/21 NOEMFOTMALRES

23/05/21 NOEMFOTMALRES

264.- 2 Dies Trial de Clàssiques de Ger 

Els que vam participar el 2019 ja ho vam dir. Aquest Trial serà un dels memorables i així ha estat. 

Tornar-nos a trobar el divendres al pàdoc, després de tant de temps, no va deixar d'emocionar a més d'un, jo entre ells, i és que la maleïda pandèmia ens tenia mancats de trials a Catalunya, de socialitzar amb els amics trialers i aquest ha estat el primer Trial de 2 dies de clàssiques des de novembre del 2019. Però no podíem començar millor: l'entorn incomparable de la Cerdanya i una organització de 10 han fet que prop de 200 pilots poguéssim gaudir d'un cap de setmana que trigarem a oblidar. 

2 Dies de Trial de Clàssiques de Ger per equips i amb coeficients per antiguitat de la moto, és el reglament d'aquesta prova. Tres nivells (groc, verd i blau) i 18 zones repartides en dos bucles (9 + 9) van fer les delícies de tots els que vam assistir-hi. També destacar l'organització i el pack de benvinguda, així com el pàrquing per a cotxes i la presència dels diferents col·laboradors que sempre va bé tenir-los a prop: Clàssiques Bergadà, Delay, BSC, etc. 

18 zones molt ben marcades, sense cap perill, amb aigua, roques, terra i amb una interzona digna d'aquest Trial excel·lentment indicada i en la qual era impossible perdre’s. Alguna cua a les primeres zones, però amb l'educació habitual en els trials de clàssiques, no van fer gens tibants els moments d'espera. 

A nivell personal... 

A l'acabar la primera edició del Trial de Ger vaig comentar que a la segona faria el nivell verd amb el meu nebot Daniel i el meu gendre Asier, però no comptàvem que se'ns vindria a sobre la pandèmia del "puto" coronavirus i estaríem tant de temps aturats sense córrer trials. 

Per a aquesta segona edició el "Bonaigua-Team" es va desfer i entre anul·lació i anul·lació, a poc a poc ens vam anar tornant a animar, però clar, jo ja m'havia compromès (gràcies a Javier Cruz) amb Carles Solà i Xavier Mayoral, i amb les nostres tres SHERPA T vam compondre l'equip. 

Primer l’Asier i després en Daniel van trobar equip i, a la fi, els tres vam poder gaudir de les motos clàssiques a Ger, això sí, per separat. 

Estava clar que el meu nivell en aquest Trial és el verd, però després de tant de temps sense cintes i fletxes, poc entreno i amb una forma física ideal per jugar al parxís, vaig preferir apuntar-me a grocs i per a la tercera edició ja vindran temps millors. 

Per tot això, el nostre equip NOEMFOTMALRES es va erigir vencedor absolut en el nivell groc, en el Trofeu BSC i en el Trofeu SHERPA T. 

El meu nebot Daniel, amb en Joan Domènech i en Josep M. Bargalló, van quedar tercers en el mateix nivell groc i el meu gendre Asier, amb l’Hug Alemany i en Xavier Ribot, van guanyar en el nivell verd. 

Per anar acabant, em queden els agraïments. 

Sé el que costa organitzar un Trial d'aquests i els maldecaps que comporta, de manera que només tinc motius d'agraïment i donar l'enhorabona a tota l'organització: 

Moto Club Cerdanya amb en Xavi Castey al front. 

A la Colla de Can Rovira amb en Joan com a cap visible.

Al Kiku Carbonell, que sense estar en el seu millor moment, no ha deixat d'estar per tots nosaltres ni un sol minut. També a Ricard Barrera, mà dreta de Kiku per a aquesta ocasió. 

Controls, patrocinadors, pilots, etc. gràcies per ser com sou. 

Sempre hi ha coses a millorar i, com sempre, estic a disposició de l'organització per si es requereixen els meus comentaris, però si hagués de destacar algun aspecte negatiu, encara que no afecti l'organització directament, només ho faria en algun que altre pilot (no precisament els més joves) que anaven pel poble aixecant la roda i altres travessant zones verdes. 

Aquesta no és l'educació dels trialers, no els de les clàssiques. Penseu que, tant aquest Trial com el d'All, els hem de "mimar" el màxim, d'això dependrà, segurament, que tinguin continuïtat o no en l'espectacular entorn de la Cerdanya. 

Molts ... Zero! Trial is Life.

GALERIA TRIAL DE CLÀSSIQUES DE GER 2021 

23/05/21 NOEMFOTMALRES - Bonaigua - Trial