Home » ESPAI ZERO » 24/06/19 Aimar 2 anys

24/06/19 Aimar 2 anys

171.- Tots els dies són una oportunitat per a ser feliços, però és el meu nét qui m’ajuda a prendre consciència d’això.

Han passat 365 dies com si res. Gairebé no m'he adonat i l’Aimar, avui 24 de juny de 2019, compleix el seu segon any de vida.

Un any de desenvolupament d'un nen, a aquesta edat, és moltíssim temps i aquest segon any s’ha caracteritzat perquè, encara que segueix sent dependent, ha deixat de ser un nadó, es va fent gran i és molt emocionant veure’l créixer.

La meva interacció amb ell ha estat tremenda. Han estat 2 anys carregats d’emocions i amb molts moments d’alegria.

Aquelles mirades, aquells petons de bon dia i bona nit, aquella abraçada que em fa sense cap motiu aparent, aquelles poques però tendres paraules, aquelles hores jugant, ballant, pintant o desordenant tot el que li ve de gust, anar al parc amb la “motoreta”, posant-se i traient-se el casc sense parar i moltes, moltes coses més! que em posen content, que em fan “carregar de vida” i em dibuixen un somriure constant.

L’Aimar compleix avui 2 anys i jo ho celebro amb l’enorme felicitat que em provoca, donant les gràcies cada dia per la sort de tenir-lo a prop.

Contradient a pares i avis no he pogut deixar de comprar-li una moto per aquest segon aniversari, la seva primera moto.

És una moto elèctrica (Mecatecno T8) que li permetrà jugar, aprenent a manejar-la a mesura que vagi creixent.

N'hi ha que consideren que el desenvolupament personal està únicament relacionat amb l'autorealització, però la veritat és que involucra moltíssims altres factors que modelen les nostres perspectives, forgen el nostre caràcter, i ens preparen per afrontar la vida de la millor forma per assolir l'èxit a través de les nostres pròpies capacitats.

No pretenc, i així ho he explicat a la família, que el “nano” comenci a fer Trial ara mateix, però sí que m’agradaria que ja de ben petit agafi els valors que aquest esport desprèn i orientar-lo a ser cada vegada més humà, culte, feliç i estable.

Per això és tan important que s'esforci a fer-ho bé i per entendre les aptituds, virtuts o habilitats que li vagin ajudant a aconseguir els èxits més preuats en la seva vida afectiva, laboral o personal.

Per a mi, el Trial és un esport de superació personal i d'un gran respecte i amor a la natura, valors bàsics que el dia de demà el faran un adult intel·ligent prenent decisions conscients i responsables per gaudir d’una bona qualitat de vida.

En fi, tot aquest “rollo” perquè la “bronca” a casa sigui més suportable i no hagi de retornar aquesta primera moto de l’Aimar, jeje…

Per molts anys Aimar!

L’avi Víctor.

24/06/19 Aimar 2 anys - Bonaigua - Trial