Home » ESPAI ZERO » 24/06/21 Aimar 4 anys

24/06/21 Aimar 4 anys

269.- Doncs ja el tenim aquí, un altre 24 de juny, dia que l’Aimar fa 4 anys.

Un altre any s'ha completat des de que va venir a omplir les nostres vides. El meu nét, el millor regal que la meva filla i el meu gendre van poder fer-me, avui fa 4 anyets.

Pandèmia apart, quin any més meravellós!

No pretenc explicar-vos 365 dies, que ho faria encantat, però sí que vull destacar el seu inici a l’educació infantil (P3). El primer contacte amb els seus mestres i companys de classe. El hàbits d’aprendre coses, d’una nova alimentació, jocs i activitats, eixos vertebradors d'aquesta etapa per adaptar-se a la manera en què anirà descobrint la realitat del seu voltant i també les seves activitats lúdiques, importants com a motor del seu desenvolupament.

Partint de la base que l'esport és bo per a la salut, després s'obre una cruïlla de camins i no resulta fàcil decidir cap a on anar. Aquest és el dilema sobre el qual solen enfrontar-se els pares per escollir l'esport per als seus fills, especialment en una època en què cada vegada més els nens prefereixen activitats sedentàries amb dispositius electrònics, però nois, crec que l’Aimar ho té molt clar.

Cal, sobretot, respectar el gust i l'interès dels petits, i mai obligar-los a que facin alguna cosa que no els agradi, però aquest any ha estat decisiu per a poder comprovar que tot el que tingui rodes, a l’Aimar li encanta. Sí, també la pilota, però hi ha una activitat que destaca entre totes, el TRIAL i tot el seu entorn. Segurament el seu aita i el seu avi tenen part de culpa, però us asseguro que té sortides i expressions de collita pròpia que en cap cas nosaltres les hem fet servir, ni tan sols sabem on les ha aprés o escoltat.

Ens vam acostar a Non Stop Bikes per fer una ullada a la que haurà de ser la seva pròxima nova moto i la cara se li va il·luminar al pujar-hi. És per això que no trigaré gaire, previ permís dels seus pares (i gràcies a Ramon Sallés i Jordi Tarrés), a regalar-li una.

Serà un potencial futur pilot d’elit de Trial? Ni ho sé, ni m’importa, simplement vull que sigui una bona persona i que creixi feliç i us asseguro que, almenys ara, ho és.

Així doncs, que per molts bons anys AIMAR!

Que per molts anys puguem seguir tenint aventures màgiques i emocionants junts.

Ah! i moltes felicitats als pares pel seu cinquè aniversari de noces.

L’avi Víctor.

24/06/21 Aimar 4 anys - Bonaigua - Trial